Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο της Ευρωπαϊκής γιορτής μουσικής των Κυθήρων.
Πριν λίγα χρόνια ξεκίνησε σαν ιδέα για μια "μουσική" συνάντηση   των ντόπιων καλλιτεχνών των Κυθήρων και τελικά η γιορτή μουσικής τείνει να γίνει το μεγαλύτερο καλλιτεχνικό γεγονός του νησιού σε τοπικό επίπεδο. Πλήθος καλλιτέχνες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, μας χαρίζουν την αγάπη τους για τη μουσική και καλοσωρίζουν μουσικά το καλοκαίρι.
Μπείτε λοιπόν στο ρυθμό τους και απολαύστε ακόμα μια Ευρωπαϊκή γιορτή μουσικής στά όμορφα Κύθηρα.

Τα νέα μας

Κατεβαστε τωρα τα εντυπα και την αφισα της γιορτης
Ερχεται η γιορτή !
  Ετοιμάζετε πυρετωδώς η γιορτή στα Κύθηρα και φέτος. Ντόπιοι μουσικοί, επαγγελματίες και οργανωτές ενεργοποιήθηκαν ξανά για την μεγαλύτερη συναυλία του χρόνου.

Επικοινωνήστε με τους τοπικούς συντονιστές για να ενταχθείτε στο πρόγραμμα της γιορτής.


Σύνδεσμοι :

Europeanmusicday.eu
Europeanmusicday.gr
 
Η Ευρωπαϊκή γιορτή μουσικής γίνεται πραγματικότητα με την ευγενική χορηγία και υποστήριξη του Δήμου Κυθήρων

Κάνε τη Μουσική, γίνε η Γιορτή!

Η γιορτή ξεκινάει ...

Έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε ότι τα Κύθηρα προετοιμάζονται για την 3η τους Γιορτή Μουσικής!
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θέλουμε να προσφέρουμε την ευκαιρία σε όλα τα είδη μουσικής να ακουστούν, ενώνοντας ερασιτέχνες, φιλόδοξους μουσικούς, καταξιωμένους επαγγελματίες και κοινό σε μια μεγάλη και μοναδική μουσική συνάντηση:
την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής.
Την Παρασκευή 21 Ιουνίου ξεκινάμε στην Πλατειά Άμμο! Καλλιτέχνες απ’ όλο το νησί, καλείστε να μετέχετε στην μεγαλύτερη συναυλία, τη μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου! Ελάτε να γιορτάσουμε το καλοκαιρινό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με μοναδικές εκδηλώσεις σ’ ολόκληρα τα Κύθηρα. Κάνε τη Μουσική, γίνε η Γιορτή! Είναι η φράση που ανοίγει το Πανελλαδικό Κάλεσμα Συμμετοχής. Με το μότο αυτό επαγγελματίες και διοργανωτές καλείστε να μας δηλώσετε τις εκδηλώσεις σας οι οποίες αρκεί να έχουν ελεύθερη είσοδο, για να στολίσουν το Εορταστικό πρόγραμμα του νησιού! Με την συμβολή όλων το πρόγραμμα αυτό θα κυκλοφορήσει σ΄ ολόκληρο τον κόσμο μέσω διαδικτύου αλλά και σε ειδικό έντυπο υλικό.
Όσοι επιθυμούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την Γιορτή Μουσικής θα χαρούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας. Το τελικό πρόγραμμά θα αποσταλεί στα κεντρικά της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής στις 25 Μαΐου όποτε το αργότερο μέχρι τις 24 παρακαλούμε για την επικοινωνία σας.
Ευχαριστούμε τους μουσικούς και όλους τους υποστηρικτές της γιορτής. Με την στήριξη των φορέων και επιχειρηματιών που θα ανακοινωθούν σύντομα αναμένουμε την επικοινωνία σας και σας ευχόμαστε να περάσετε μια εξαιρετική Γιορτή και ένα δροσερό καλοκαίρι!